Duurzame Huisvesting

Je wilt toch comfortabel 'Wonen en Werken'in een gebouw? Of dat nu thuis is, op kantoor of in een productie omgeving. En liefst ook nog duurzaam, wat goed is voor het milieu. Helaas blijkt dat er nog veel uitdagingen zitten in het verduurzamen van de bestaande voorraad aan gebouwen.

Gemeentes hebben vaak zogenaamde duurzaamheidsdoelstellingen vastgesteld. Deze ambities ogen mooi op papier, maar.. Wat wordt er daadwerkelijk bereikt op dat gebied? De bittere werkelijkheid is dat veel ambities nog niet zijn voorzien van uitvoeringsplannen. Laat staan dat er op stedelijk niveau al concrete stappen zijn genomen om hun eigen ambities uit te voeren.

Het vertalen van ambities naar concrete plannen en het begeleiden / uitvoeren daarvan is een samenspel van relevante stakeholders waarbij het opzetten van concrete transparante business cases en het uitvoeren daarvan een vereiste is. Graag zetten wij onze daarin opgebouwde kennis en kunde in om de wereld ook mooi en comfortabel te laten zijn voor onze kinderen.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in onze aanpak, mail ons op info@spatiumsupport.nl of bel op 06 - 34 112 911.